Skip to content

Wat wij doen

Het onderwijs voorzien van passende ICT-oplossingen. Daar gaan we voor! Leuker, sneller en makkelijker. Cloudwise ondersteunt scholen als allround ICT-partner met beheer & support, hardware, ons online leerplatform COOL en professionalisering van leraren en ICT’ers. Als Cloudwisers zijn wij bewust van de dagelijkse hectiek van het lesgeven. ICT moet gewoon werken. In de klas, thuis of waar je ook bent!

COOL Met COOL als leerplatform wordt een school ontzorgd en geven wij de leraar het gereedschap om digitaal onderwijs soepel te laten verlopen. Dit kan COOL:

  • Koppel een leerlingadministratiesysteem aan je Google en/of Microsoft cloud.

  • Startpagina zonder extra in te loggen (dashboard).

  • Inloggen via QR-codes of plaatjes. Wachtwoorden kunnen beheerd worden door leraren zelf in de klas.

  • Lesgeven terwijl leerlingen op eigen device werken.

  • Simpel en veilig toetsomgevingen klaarzetten, zonder ICT’er.

  • En meer!

Dé totaaloplossing! We bieden verschillende oplossingen aan in hardware (Chromebooks, laptops, desktops, netwerksystemen) en onze software werkt op bijna alle devices. Zo migreren wij Microsoft systemen, Chromebooks, Chrome devices, iPads en andere soorten devices. Cloudwise helpt scholen in de cloud te werken en kijkt naar het complete ICT plaatje.

Training en inspiratie Om te zorgen dat onze klanten de producten die zij hebben goed kunnen gebruiken biedt Cloudwise trainingen en inspiratiesessies in het gebruik van COOL, Google Workspace for Education, Microsoft apps en devices, Chromebooks, Apple devices en meer. Naast trainingen en workshops over onder andere digitale geletterdheid staan wij ook voor scholen klaar met advies en begeleiding. Elke school en situatie is uniek en daarmee de hulpvragen ook.