Stagiair events

The job

Zit jij in het tweede of derde jaar van je HBO-studie en wil jij in het nieuwe schooljaar stage lopen, waarbij je de kans krijgt om mee te helpen bij het organiseren van events? Dan is de stage Event Medewerker bij Cloudwise echt wat voor jou!


Wat deze stage extra gaaf maakt is dat je volledig betrokken zult zijn bij de organisatie van alle online en offline events die we organiseren of waar we aan deelnemen. De evenementen zijn gericht op scholen in het primair en voortgezet onderwijs. Je krijgt de kans om mee te werken van concept tot aan de uitvoer en er zijn volop leermogelijkheden. Dagelijks loop je mee met de eventmanager maar krijg je ook de kans om zelf met ideeën te komen. Meer dan genoeg ruimte dus om jouw creativiteit de vrije loop te laten.


Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.Zo leg je aan vrienden uit wat je doet

  • Je loopt mee met onze eventmanager bij het organiseren van alle events.

  • Je helpt mee met het bedenken, uitwerken en uitvoeren van alle on- en offline events.

  • Je werkt mee aan een plan van aanpak per evenement en het opstellen van draaiboeken.

  • Je gaat aan de slag met het regelen van goodies, uitnodigingen en andere zaken die nodig zijn tijdens het event.

You and Cloudwise

Dit ben jij!

  • Je zit in het tweede of derde jaar van de HBO-opleiding Event Management of een soortgelijke studie.

  • Je bent een echte doener die graag de handen uit de mouwen steekt.

  • Je bent creatief, leergierig en nieuwsgierig!

  • Ook ben je enthousiast, proactief en denk je verder dan de gebaande paden.

  • Je bent beschikbaar voor een stageplek vanaf het begin nieuwe schooljaar 2021-2022.


En dit is Cloudwise

Wij zijn Cloudwise. De nummer één ICT-dienstverlener binnen het onderwijs. Met ruim 80 ondernemende, vriendelijke en fijne collega's zetten wij ons elke dag in om leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van techniek: ICT is cool! We zijn eigenlijk best trots hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud. Onze focus: klanten blij maken, ook als we er een stapje extra voor moeten zetten.


Je komt te werken in een gedreven, hardwerkend en collegiaal team. De werkomgeving is informeel. Collega’s delen graag kennis en informatie met elkaar. Tussen de bedrijven door worden er gezellige activiteiten met elkaar gedaan, zoals tafelvoetbal, lunchen, vrijdagmiddagborrels of een spelletje op de Switch. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers van Cloudwise een 8.7 geven voor werksfeer en zelfs een 9 voor de mate waarin zij trots zijn om voor Cloudwise te werken.


Is dit jouw droomstage?

Solliciteer dan direct via de knop ‘solliciteer nu!’ onderaan deze pagina. Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Mariëlle via recruitment@cloudwise.nl of bel naar tel. 085- 2736124.