Onderzoeksstage Onderwijs & ICT

De job

Dat ICT onmisbaar is voor het onderwijs wist jij natuurlijk allang. Tijdens jouw studie staan leersituaties & leeromgevingen centraal en jij gelooft dat de inzet van ICT verder verbeterd kan worden om verschil te maken in het onderwijs. Digitale geletterdheid is een van de onderwerpen waar je enorm enthousiast van wordt en waar je al het nodige vanaf weet. Tijdens je stage zou je dit onderwerp dan ook verder willen onderzoeken.


Bij Cloudwise weten we hoe belangrijk goede ICT binnen het onderwijs is. De ontwikkelingen binnen deze sector gaan hard en daarom zijn we continu op zoek naar manieren om ons trainingsaanbod en de ondersteuning van het onderwijs te verbeteren. Jij kan daaraan bijdragen!


Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees snel verder.


Wat we jou bieden

  • We geven je de ruimte om te onderzoeken hoe wij Digitale Geletterdheid het best kunnen opnemen in ons trainingsaanbod en dit kunnen aanbieden aan de doelgroep.
  • Een unieke werksfeer waarbij teamwork en collegialiteit van groot belang zijn. We helpen elkaar graag verder.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Een stagevergoeding, omdat we jouw inzet waarderen!
  • Een supertoffe stage bij een jonge vooruitstrevende organisatie die voor het vijfde jaar op rij is beloond met een FD Gazellen Award.

Jij en Cloudwise


Dit ben jij!

  • Een gedreven student onderwijskunde of een soortgelijke studie.
  • Beschikbaar voor een stageplek in het studiejaar 2020-2021.
  • Je bent enthousiast, een aanpakker, zelfstandig en punctueel.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een enthousiaste uitstraling.


En dit is Cloudwise

Cloudwise is een snelgroeiend bedrijf uit Woerden met ondernemende, vriendelijke en sociale collega’s. We zetten ons elke dag in om leerkrachten en leerlingen kennis te laten maken met de mogelijkheden van techniek: ICT is cool! We zijn eigenlijk best trots hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud.


Je komt te werken in een team van zeven gedreven en behulpzame trainers. Als team zetten we werk neer waar we trots op zijn en waar we ernaar streven om het elke dag een beetje beter te doen. Collega’s delen dan ook graag kennis en informatie met elkaar.

De werkomgeving is informeel: naast hard werken houden we ook van tafelvoetbal, vrijdagmiddagborrels, met z’n allen lunchen of een spelletje op de Switch. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers van Cloudwise een 8.7 geven voor werksfeer en zelfs een 9 voor de mate waarin zij trots zijn om voor Cloudwise te werken.


Is dit jouw droomstage?

Ben je enthousiast geworden? Leuk! Solliciteer via de knop ‘solliciteer nu!’ onderaan deze pagina. Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze recruiter Mariëlle via marielle@cloudwise.nl of bel naar tel. 085- 2736124.