Online leren en werken leuker, sneller en makkelijker maken. Daar gaan we voor!

Samen met zo'n 90 gedreven, enthousiaste collega’s helpen we ICT
in het onderwijs makkelijker, sneller en leuker te maken. 


Een energiek team dat bestaat uit developers, marketeers, support experts,
accountmanagers en meer. Goed nieuws: we hebben nog een plekje voor jou!

Bekijk je toekomstige werkplek

Zo omschrijven collega's Cloudwise

  • Informele en gezellige werksfeer
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Aandacht voor ontwikkeling

Sanjeev
Front-end Developer

"Werken bij Cloudwise is een geweldige kans. De teams zijn open-minded en beslissingen worden samen genomen. Goede ideeën worden gewaardeerd en gesteund. Er is veel waardering voor je werk en er wordt een hoop aan teambuilding gedaan. Cloudwise investeert bovendien in het verbeteren van kennis met behulp van verschillende leermaterialen."

Chantal
Event Coördinator

"Bij Cloudwise werken we aan een doel. En dat doen we niet alleen, maar samen. Dat merk je echt op de werkvloer! Ieder heeft zijn verantwoordelijkheden en expertise, maar we zijn altijd bereid om elkaar te helpen. Als je verbetermogelijkheden ziet of nieuwe ideeën hebt, krijg je ook echt het vertrouwen en ruimte om het verder op te pakken."

Rachel
Office Manager

"Na de eerste week voelde het al een perfect fit. Dit komt mede door alle vriendelijke collega's die hart voor de zaak hebben. In mijn functie kreeg ik van begin af aan al veel vrijheid en de gelegenheid om er mijn eigen draai aan te geven. Ik ben superblij deze stap te hebben gemaakt."

Sem
IT Project Manager

"De werksfeer is uniek en er is veel diversiteit te vinden in de werkzaamheden. Zo ben je onderweg naar bestaande klanten voor een netwerkprobleem of help je collega's om samen nieuwe scholen te migreren. Cloudwise biedt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en flink door te groeien."

Vraag maar raak!

Neem gerust contact op met Mariëlle via recruitment@cloudwise.nl of 085 273 61 24.
Solliciteren kan onder de vacature via de knop ‘Reageer op deze vacature’.Polanerbaan 11,  3447 GN Woerden       085 273 6124      recruitment@cloudwise.nl