Stagiaire HR

The job

Sta je te popelen om de opgedane kennis uit je studie HR in de praktijk toe te passen? En wil je werken in een organisatie waar het HR-beleid en medewerkerstevredenheid een belangrijke plaats innemen? Dan is een stage bij Cloudwise op de afdeling HR zeker wat voor jou!


Zo leg je aan vrienden uit wat je doet

 • Je houdt je bezig en kijkt mee met de verschillende aspecten binnen HR. Zo ervaar je de gehele breedte van het HR-vakgebied: van selectie, onboarding, loopbaanontwikkeling, opleidingsbeleid, gezondheid & vitaliteit, strategische personeelsplanning tot organisatieadvies.
 • Je werkt nauw samen met de HR-adviseur en recruiter en ondersteunt bij de uitvoering van het HR- en recruitmentbeleid, zowel administratief als organisatorisch .
 • Er zijn volop mogelijkheden om zelfstandig projecten op te pakken. Je krijgt de vrijheid om proactief verbeterkansen te signaleren en concrete voorstellen te doen voor verbetering. Ook krijg je de kans zelfstandig aspecten rondom ons opleidingsbeleid op te pakken.
 • Je krijgt uiteraard ruimte om opdrachten vanuit je studie te vervullen.

You and Cloudwise

Dit ben jij!

Gezellig, proactief en nieuwsgierig!

Daarnaast ben je:

 • Een gedreven HBO- of WO-student in de richting HR.
 • Beschikbaar voor een stageplek in de eerste helft van 2020.
 • Je bent zelfstandig en neemt graag initiatief.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een enthousiaste uitstraling.
 • Je vindt het leuk om bij verschillende HR-vraagstukken betrokken te zijn en wilt je graag breed ontwikkelen binnen dit vakgebied.


En dit is Cloudwise

Wij zijn Cloudwise. Een snelgroeiend bedrijf uit Woerden met enthousiaste, ondernemende collega’s. We zijn eigenlijk best wel trots op hoe we ingewikkelde technische problemen simpel oplossen, zodat scholen probleemloos kunnen werken in de cloud. We willen leerkrachten en leerlingen kennis laten maken met de mogelijkheden van techniek: ICT is cool! Onze focus: klanten blij maken, ook als we er een stapje extra voor moeten zetten.


Je komt te werken in een gedreven, hardwerkend en collegiaal team. De werkomgeving is informeel. Collega’s delen graag kennis en informatie met elkaar. Tussen de bedrijven door worden er gezellige activiteiten met elkaar gedaan, zoals tafelvoetbal, lunchen, vrijdagmiddagborrels of een spelletje op de Switch. Het is dan ook niet voor niets dat medewerkers van Cloudwise een 8.7 geven voor werksfeer en zelfs een 9 voor de mate waarin zij trots zijn om voor Cloudwise te werken.


Wat we jou bieden

 • Een financieel gezonde onderneming die voor het vijfde jaar op rij is beloond met een FD Gazellen Award.
 • Unieke werksfeer waarbinnen teamwork en collegialiteit van groot belang zijn.
 • De kans om na je stage te blijven werken en jezelf volop te blijven ontwikkelen binnen een groeiende organisatie.


Laat van je horen!

Is dit iets voor jou? Solliciteer dan direct via de knop ‘solliciteer nu!’ onderaan deze pagina. Wil je eerst nog wat meer weten? Neem dan contact op met onze recruiter Mariëlle via recruitment@cloudwise.nl of bel naar tel. 085- 2736124.